Presvlake za automobil

Veliki izbor auto presvlaka za sva vozila

Presvlake za automobil. Zaštitite Vaša sedišta i ulepšajte unutrašnjost Vašeg automobila

Presvlake za automobil

Presvlake za automobil se izrađuju i nude od nakvalitetnijih materijala pri čemu se poštuju standardi i funkcije sedišta kao što su: air bagovi, sigurnosni pojasevi, deljivost i oblik istih.

Postojanost materijala učiniće da bez obzira na vreme i vremenske uslove, sedišta Vašeg vozila ostanu nova.

U zavisnosti od same potrebe i želje, našim kupcima nudimo i veliki izbor univerzalnih – višenamenskih presvlake za automobil od različitih drugih materijala : skaj,velur,mikrofiber,pamuk…

Bilo da su potrebne tipske ili namenske auto presvlake u ponudi ih imamo u vise boja i dezena. U širokoj ponudi imamo Presvlake za automobil za preko 450 modela sedišta renomiranih svetskih proizvodjača vozila. Svakim danom se broj povećava jer auto industrija izbacuje na tržište nove modele auto sedišta, a mi se trudimo da posedujemo krojeve za sve vrste presvlaka.

Univerzalne auto presvlake

Univerzalne auto presvlake

Veliki izbor auto presvlaka za sva vozila, sa ili bez znaka od veoma kvalitetnog materijala koji se ugrađuju u fabričke modele vozila. Odgovaraju i automobilima sa vazdušnim jastucima i naslonima za glavu.

Presvlake za automobil – izdrada po meri

Presvlake za automobil su vrlo precizno sašivene po merama svakog modela automobila posebno, tako da se idealno uklapa sa maskama vazdušnih jastuka i ručicama za obaranje sedišta.

Naše auto presvlake proizvedene su od originalnih tehničkih materijala za auto industriju koji i proizvodjači automobila koriste za proizvodnju sedišta svojih vozila.

Troslojna prednja tkanina izrađena je od polietilena, ojačana titanijumom, postavljena je sunđerom i veoma je otporna na prljanje. Lako se održava pranjem u veš mašini na temperaturi do 40 stepeni.

Presvlake

Mogućnost kupovine samo prednjih presvlaka u paru. Izrađujemo i presvlake po meri za sve tpove dostavnih i komercijalnih vozila, kamione i kombi vozila.

Back to top