Thule krovni nosač

Za vozila sa integrisanim "rejlovima"
  • Thule krovni nosač
  • Thule krovni nosač

Pronalaženje savršenog krovnog nosača ne može biti jednostavnije. Potrebno je samo da nam kažete marku vozila, model i godinu proizvodnje, a mi ćemo vam pokazati savršeno rešenje za vas. Odaberite “All in one” komplet – predfabrikovani krovni nosač koji već odgovara vašim potrebama. Konačno možete dodati opcije kao što su sigurnosne bravice i još mnogo različitih dodataka.

Thule krovni nosači za vozila sa integrisanim „rejlovima“, integrisane bravice, odabir između alu ili čelicnih šipki. Dostupne različite dužine istih kao i visine. Max nosivost 100 kg

 

Cene: od 19.800 rsd do 26.800 rsd

  • There are no features available

Max nosivost 100 kg

Thule “Bring It” garancija

Garancija pokriva svaki kvar ili oštećenje na vašem “Thule “ proizvodu dve godine od dana kupovine. Thule garancija vam daje određena zakonska prava. Thule zadržava pravo da popravi stavke koje potpadaju pod garanciju, zameni određeni proizvod ako šteta ili kvar ne može biti otklonjen, da ponudi sličan proizvod uporedive vrednosti, ili refundiraticeo iznos proizvoda ako se ne može zameniti sa drugim proizvodom.

Thule garancija ne pokriva oštećenja koja su nastala izvan Thule kotrole. To uključuje, ali se ne ograničava na: zloupotrebe, preopterećenja, nemogućnost montaže proizvoda i dodatne opreme u skladu sa pisanim instrukcijama. Thule ne pokriva oštećenja vozila korisnika, elektronskih uređaja, terete ili bilo koje druge lične imovine.

Auto oprema: Krovni nosači
Najnoviji proizvodi

Pogledajte ponudu novih proizvoda koje smo pripremili za vas

Back to top